twt-mainEcranul tactil poate fi usor aplicat direct pe o fereastra sau o suprafata de sticla cu o proiectare sau un ecran LED din spate, creind prin fereastra interactivitatea cu un ecran tactil. Ecranul interactiv poate fi montat pe sticla folosind o metoda permanenta sau detasabila care permite unitatii de a fi mutat intr-o alta locatie, in caz de necesitate.

Doriti sa adaugati sunet? Putem monta boxe speciale care transmit sunet prin sticla catre client. Noi putem transforma intreaga fereastra sau o suprafata din ea intr-o boxa de sunet folosind un traductor patentat de marimea unei monede de 1 USD. Acest traductor, alimentat prin USB, poate fi plasat in afara vizorului si pe partea interioara a sticlei in acelasi timp oferind un sunet curat si de calitate pe cealalta parte.

Caracteristicile produsului:
  • Usoare si simplu de aplicat pe o fereastra de sticla, acrilica si ecrane de proiectie din spate, precum si orice alte materiale non-metalice.
  • Nu este necesar de a avea o cerinta sau dispozitiv extern deoarece toate componentele a ecranului tactil sun situate in spatele sticlei.
  • O gama larga de ecrane tactile cu dimensiuni pina la 95″ format 4:3 sau 114″ format 16:9
  • Functioneaza cu toate aplicatiile multimedia existente
  • Lucreaza chiar si daca pe suprafata acestuia sunt picaturi de apa sau alte lichide.