Despre echipa EnKi

EnKi Security Solutions, fondată în 2011, oferă un spectru larg de soluții inovatoare și Software în domeniul securității pentru diferite domenii precum afacere ( depozite, HoReCa, oficii, ferme, plantații etc.), locuință privată sau un alt obiectiv important.
Suntem o echipă tînără cu experiență vastă. Oferim servicii de înaltă calitate, costuri mici li consultanță gratuită.
Suntem reprezentanții exclusivi a mai multor produse se securitate pe teritoriul Republicii Moldova.
La momentul de față activitatea companiei EnKi Security Solutions se axează pe 5 direcții principale:

Sisteme supraveghere video

Oferim un spectru larg de camere supraveghere importante direct de la producător. Mai mult ca atât, o mare parte din produsele noastre sunt concepute și fabricate în strictă conformitate cu cerințele clienților din Republica Moldova, ceea ce ne face mult mai atractivi comparativ cu alte companii de securitate din țară.

GPS monitorizare a flotei auto

Suntem reprezentanții companiilor precum Teltonika, Bitrek, Escort etc., lideri europeni în producerea sistemelor de poziționare globală. Sitemul nostru software oferă un spectru larg de funcții ce pot fi utilizate în diferite domenii precum: Transportul internațional de mărfuri, transportul urban de pasageri, agricol, naval etc.

Generatoare electrice diesel

Oferim o gamă largă de generatoare electrice pentru diferite domenii de activitate la un preț foarte atractiv. Suntem recunoscători partenerilor noștri străini cu care conlucrăm în vederea oferirii celor mai noi soluții în domeniul securității energetice.

Casă inteligentă

Oferim soluții smart pentru locuințe sau afacerea Dvs. Sistemul nostru incorporează totul înntr-o singură aplicație. Interfoane, alarme wireless care incorporează sensori de mișcare fără fir, sensori de fum, gaz, umeditate, controlul temperaturii, umedității, camere supraveghere etc.

Sisteme Touch Screen

Suntem reprezentanții oficiali a companiei americane Digital Touch Systems (Austin, Texas) în Europa de est. Compania oferă un spectru larg a soluțiilor hardware și software de tip Touch Screens începând cu diagonala 24″ FullHD pînă la 90″ 4K ce pot fi folosi în săli de conferințe, HoReCa, muzee, instituții de stat, aeroporturi, gări feroviare etc.