Creati o experienta inedita pentru studenti, hoteluri, patroni de restaurante, sau pentru unii potentiali clienti la expozitii cu mese personalizate cu ecran tactil. Acestea sunt disponobile intr-o varietate de marimi si aplicatii software pentru a putea satisface orice nevoie a dumneavoastra. Acest model poate fi instalat in mese noi sau deja existente. Marimea acestor ecrane tactile variaza de la 24″ – 90″. La fel, compania ENKI Solutions, poate personaliza acest model sub toate aspectele, de la forma, marime, culoarea, material, la suport si compania de branding.

Ecranele noastre tactile sunt construite in asa fel incit in orice situatie pot fi reasamblate in citeva minute astfel ENKI Solutions in colaborare cu Digital Touch Systems fiind unice companii in lume care au functii performante si in acelasi timp arata uimitor.

Ecranele tactile a companiei ENKI Solutions sunt raspunsul pentru oricine care cauta sa aiba cel mai bun produs disponibil la momentul actual pe piata in vederea prezentarii produselor si serviciilor sale.